OFFENTLIG DIGITALISERING 2020

STRATEGI & LEDELSE, TRENDS & TEKNOLOGIER

RESERVER PLADS INVITATION til åbent forum

Torsdag, den 22. november 2018

Årets konference om OFFENTLIG DIGITALISERING, STRATEGI & LEDELSE, TRENDS & TEKNOLOGIER

TORSDAG, DEN 22. NOVEMBER 2018

Velkommen til opdatering 3.0 – DIGITALISERING2020.

DIGITALISERING 2020, årets digitale konferencedag, er mødestedet og platformen, hvor embedsmænd, it-professionelle og leverandører udfordrer den aktuelle danske IT-strategi – og hvor fagdirektører, fagchefer, ledere samt digitaliserings- og udviklingskonsulenter, leverandører, konsulenter og servicevirksomheder krydser klinger og laver samspil om fremtidsløsninger til gavn for effektiv offentlig digital administration.

Det handler om OFFENTLIG DIGITALISERING 2020
STRATEGI & LEDELSE, TRENDS & TEKNOLOGIER

FNs 2018-benchmarking om offentlig digitalisering placerer for første gang Danmark aller øverst på listen. Danmark har fundet den rette balance mellem en effektiv offentlig digitalisering og muligheden for at hjælpe den enkelte borger, lyder vurderingen. Danmark har også en flot førsteplads på euro-ranglisten over digitale nationer. Nu på toppen – og det for femte år i træk. Det er placeringer og en anerkendelse, at vi som nation godt være stolte over. Vi kan godt rette ryggen – og så skal vi bagefter i øvrigt huske at sætte tempoet op – for de andre lande kommer temmelig hurtigt nu!

Hvad kræver det af justeringer, holdninger, talent, lederskab, fremsyn, handling, samskabelse og samspil og ikke mindst ressourcer at fastholde udviklingen og disse positioner? Der er stadig god grund til at kritisk selvransagelse: Får vi som nation nok valuta for de tocifrede milliardbeløb, samfundet hvert år bruger på udvikling og drift af offentlige it-systemer?

Og det spørgsmål er fortsat helt centralt, når vi nu for tredje år i træk byder velkommen til Danmarks årlige konference der gør status for strategien for offentlig digital omstilling. 

Hvad er ”de næste skridt”? DIGITALISERING2020 har i år spurgt de fremmeste på området, hvad udviklingen kræver af justeringer i den offentlige sektors digitale maskinrum? Derinde, hvor udviklingen sker – og hvor der er stor efterspørgsel på data og effektive processer, der skaber værdi i det sekund og på det sted, hvor brugerne – borgerne opholder sig!  

Hvad kræver det af justeringer, holdninger, talent, lederskab, fremsyn, handling, samskabelse og samspil og ikke mindst ressourcer at være med helt fremme – ikke kun i de internationale vurderinger, men også – og mest af alt i  borgernes vurdering af nytte og tilfredshed?

På blot en enkelt dag, får deltagerne brugbare indspark til succesfulde løsninger med konkrete værktøjer og nyttige virkemidler. Alt på det højeste faglige og prak­tiske niveau, hvor aktuelle temaer og problemstillinger inden for digitalisering i det offentlige konkretiseres. I et moderne samfund fungerer de fleste offentlige IT-systemer – ellers bryder samfundet helt enkelt sammen. Vi tager for givet, at tingene virker, og skælder ud når det ikke er tilfældet. Programmet rummer allerede en række konkrete cases, der fokuseres på konkrete værktøjer og viden, der kan bruges i hverdagen – og vi giver plads til endnu flere.

Velkommen til opdatering 3.0
DIGITALISERING2020
Scandic Syd, København
Torsdag, den 22. november 2018

En konferencedag i det offentlige
digitale maskinrum med fokus på:

  • VISIONEN: Digital innovation, ledelse & lederskab
  • Samarbejde og samspil om de digitale udfordringer
  • Farvel til ”Legacy-systemer” – og hvad kommer så?
  • Borgere – brugere, økonomi &, gevinsthøst & kvalitet
  • Robotter, ”Skyen” – effektivitet & sikkerhed i højsædet

Data skal omsættes til beslutningsgrundlag. Datamængder øges efter princippet: Eksponentiel vækst. Data skal styres, prioriteres, formidles og placeres på nye platforme. Data, robotter og kunstig intelligens er en centrale i fremtidsservice.

DIGITALISERING 2020, årets digitale konferencedag, er mødestedet og platformen, hvor embedsmænd, it-professionelle og leverandører udfordrer den aktuelle danske IT-strategi – og hvor fagdirektører, fagchefer, ledere samt digitaliserings- og udviklingskonsulenter, leverandører, konsulenter og servicevirksomheder krydser klinger og laver samspil om fremtidsløsninger til gavn for effektiv offentlig digital administration.

“Digitalisering 2020 samler ledere og beslutningstagere i hjertet af København til en perlerække af super relevante minidebatter om, hvordan vi som samfund og som offentlige virksomhedsledere kan udnytte den digitale transformation maksimalt.

På få timer med inspiration og fingeren på pulsen, bliver du opdateret og sikres viden, om du har fokus på det, som virkelig er vigtigt lige nu.”

Ejvind Jørgensen, Chief Strategy Officer, cBrain A/S

SAMARBEJDSPARTNERE