DIGITALISERING2020

Velkommen til version 3.0 af

DIGITALISERING2020 finder sted
Torsdag, den 22. november 2018,
Scandic, Sydhavnen - København

digilogo2017-2

NYT NYT NYT NYT
ÅBENT FORUM
Innovativ samskabelse
– temaet og ordet er frit

Efter devisen: ”et tæt dagsprogram kan altid optimeres” åbner vi for indlæg/temaer, der supplerer, vinkler og uddyber de centrale udviklingstendenser i offentlig digitalisering. Vi kalder det: ÅBENT FORUM.

Vi sætter kort og godt en del af programmet frit og skaber plads til gode ideer, en udvikling eller et godt projekt. Løbende indsigt, læring og forbedring er en innovativ proces. Har vi overset et tiltag/en proces – det være sig fra stat, region, kommune eller fra privat aktør, organisation, idémager, SMVer eller andre, så byder vi naturligvis velkommen indenfor – dette efter principperne for på co-creation, åbent og uden betingelser

Velkommen indenfor til indlæg og temaer af relevans for OFFENTLIG DIGITALISERING2020. Kontakt os for optagelse i programmet og aftale om det videre forløb. Dette via linket: http://www.digitalisering2020.dk/konferencen/invitation-aabent-forum/

OFFENTLIG DIGITALISERING 2020, gennemføres den
22. november 2018 på Scandic, København

En konferencedag i det offentlige
digitale maskinrum med fokus på:

  • VISIONEN: Digital innovation, ledelse & lederskab
  • Samarbejde og samspil om de digitale udfordringer
  • Farvel til ”Legacy-systemer” – og hvad kommer så?
  • Borgere – brugere, økonomi &, gevinsthøst & kvalitet
  • Robotter, ”Skyen” – effektivitet & sikkerhed i højsædet

Data skal omsættes til beslutningsgrundlag. Datamængder øges efter princippet: Eksponentiel vækst. Data skal styres, prioriteres, formidles og placeres på nye platforme. Data, robotter og kunstig intelligens er en centrale i fremtidsservice.

DIGITALISERING 2020, årets digitale konferencedag, er mødestedet og platformen, hvor embedsmænd, it-professionelle og leverandører udfordrer den aktuelle danske IT-strategi – og hvor fagdirektører, fagchefer, ledere samt digitaliserings- og udviklingskonsulenter, leverandører, konsulenter og servicevirksomheder krydser klinger og laver samspil om fremtidsløsninger til gavn for effektiv offentlig digital administration.

 

Forslag til emne

Emnet er egnet til
ForumSessionPoster

Indsendt af